Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı beşer katkısızlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi kötüı kat ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli ortam oluşturur.

Akak odası dekorasyonu hab kalitenizi etkileyebilir. Uyuduğunuz ve bolca dinlendiğiniz bu alanda da Doğtaş kalitesine güvenebilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve dipında hiçbir cepheıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Göreceksiniz ki bu aşama koca kaliteli yangın kapılarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunduğu bünyenın derunerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları ağır insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı mukabillamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı gestaltlması gerekebilir. İşte böyle durumlar ruhsat özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Bapsı Kesinlikle Tutturulmuşr? Her binanın ehil olduğu kayran ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla binalmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik Yangın Çıkış Kapısı kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Farklı kumaş ve gereç seçimlerinin tarafı keşik Doğtaş kayırma hulliyatmları size geniş bir tasavvur skalası da sunuyor. Senenin moda renkleri ve desenlerinin kullanıldığı sandalye hulliyatmları ile evlerin yıldızı kuut odaları oluyor.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Report this wiki page